142. Sorry to bother you on Halloween my Overlord!

March 27th, 2019

Har vi blivit griniga gamla gubbar? Tja, i avsnitt 142 tar vi fram motorsågen och slaktar nästan alla filmer vi pratar om.

Först ut är Halloween anno 2018 där den åldrige Michael Myers får sin dom av oss. Den så unisont kritiskt hyllade återkomsten får här en annan behandling av oss.

Sedan ger vi oss i kast med den mystiska och märkliga satiren Sorry To Bother you. Det är en film som delar oss i helt olika läger. Telemarketing goes wild. Är det bra eller dåligt?

Inte ens krigsskräckfilmen Overlord får ena halvan av podcasten på bra humör. Här blir det en livlig debatt om att filmen kanske hade mått bättre om det hade varit en renodlad krigsfilm utan de där Resident Evil-referenserna...

Uppdraget Thomas fick till kvällens program var Shot Caller men Game Of Thrones-skådisen Nikolaj Coster Waldau (Jamie Lannister). Kan man tänka sig att den filmen föll i smaken då?

Den som lever får höra. Det blir ett väldans liv i podcasten ikväll. Så här griniga har vi nog aldrig varit tidigare. Häng med oss så får ni höra varför allt blev så fel. För det kan väl inte vara oss det är fel på? Det är ju inte tjejen i filmen som har skrivit brevet...

Välkomna skall ni hur som helst vara.

Share | Download(Loading)