179. The Guilty John Wick And Judy On The Platform Parabellum.

April 1st, 2020

Världen fortsätter att stängas ner men TT Filmpodcast är fortfarande er röst i hemmabiomörkret. I kvällens program ter sig saker sig lite annorlunda...

Tomas har solo-tittat på den spanska Netflix-aktuella filmen : Hålet (The Platform, El Hoyo, Transi). Tomas beskriver den som ett vulgärt frosseri av överkonsumtion av mat på de mest vidriga sätt. Det handlar om en anläggning där folk på olika våningar i ett komplex får verkligen känna på att de tillhör olika samhällsskikt.

Thomas har också solo-tittat på film. Han har fördjupat sig i Judy Garlands öde med filmen JUDY där Reneé Zellweger spelar huvudrollen. En tung biografi om barnskådespelaren från The Wizard Of Oz som växer upp med grava alkohol och drogproblem och förlorar allt.

Thomas har sent om sides kollat in den 3:e installationen om Keanu Reeves populära kararaktär John Wick. Men det blir en aggressiv motorsågsrecension av Parabellum.

Dessutom skall Tomas redovisa sitt filmuppdrag efter ha sett det danska kammarspelet och tillika thrillern :Den Skyldige.
Kan det falla i god jord hos en annars så svårflörtade smålänningen.

Så glöm alla problem och häng med oss i en timmes intensivt filmsnack. Varmt välkomna! 

Share | Download(Loading)
Podbean App

Play this podcast on Podbean App