212. The Boss Level Crisis and The Stowaway To Mars

May 13th, 2021

I ett alldeles överfullt avsnitt av vår filmpodcast trycker vi in hela 4 filmer och 2 tv-serietips på dryga timmen. 

Vi börjar med den jättehypade Oscarsvinnaren NOMADLAND där Francis McDormand lever som nomad på diverse husbilsparkeringar och träffar likasinnade. Lever filmen upp till sitt goda rykte som unik filmupplevelse?

Vi har tittat på Tv-spels/film och loopfilmen BOSS LEVEL där Frank Grillo spelar en militär som vaknar upp en morgon och har ett pris på sitt huvud. Alla stans lönnmördare verkar vilja ta livet av honom. De lyckas med att döda honom men han vaknar upp i bästa "Måndag hela veckan"-stil och försöker komma längre under dagen och ta reda på varför detta händer. Och The Big Boss är Mel Gibson!!!

Det krisar sig ordentligt i CRISIS där Gary Oldmans vetenskapsman står öga mot öga med läkemedelsföretaget som vill mörka biverkningarna från sitt nya smärtstillande medel och Gary Oldman vet sanningen. Armie Hammer jobbar som undercover DEA-agent och försöker knäcka en drogkartell. Och till sist så letar Evangeline Lily efter sin sons mördare. Dessa tre öden skall knytas ihop i CRISIS. Frågan är hur bra de lyckas springa på varandra i denna thriller om droger.

Till sist följer vi med med tre astronauter i rymden mot planeten Mars. Men så helt plötsligt har de en fjärde passagerare som råkade följa med vid starten. Toni Collette, Anna Kendrick och Daniel Dae Kim får ett moraliskt dilemma när de inser att syret bara räcker för tre när de nu är fyra personer. Rymdrafflet heter STOWAWAY.

Tomas passar på att tipsa om Netflix-aktuella superserien JUPITER'S LEGACY och Thomas forsätter med tema rymden och Mars. Ja, uppdraget var ju att tittat på NATIONAL GEOGRAFICS rymdevent MARS.

Så här välpackat avsnitt var det länge sedan vi hade. Så slå på er podd-spelare och haka på oss när vi kryssar bland husbilar, och rymdskepp i en salig blandning. Välkomna

Share | Download(Loading)
Podbean App

Play this podcast on Podbean App