146. The Frontrunners favorite Suspiria.

April 24th, 2019

I det nya skräckinjagande avsnittet har vi kommit fram till en milstolpe i podden. Tomas vägrar att se klart en film. Vi skulle ju ställa Dario Argentos SUSPIRIA från 1977 mot Luca Guadagninos SUSPIRIA från 2018. Tomas såg halva, märk väl, halva Suspiria från 1977 och sedan gav han upp. Men dock tog han igenom den nya versionen som dessutom var 1 timme längre än orginalet.
Ni kan undra vad som händer i podcaststudion då? Det blir upprorisk stämning och hela jämförelsen kommer ur balans. Nåja, Thomas försöker styra upp den stundande katastrofen så gott det går.

Vi har spanat in Hugh Jackman som den favorittippade presidentkandidaten Gary Hart. Trots att filmen bjuder på många stabila skådespelare är det något som gnager och filmen får sig en ordentligt titt under luppen där vi inte riktigt kan bli klok på vad THE FRONT RUNNER (2018) är för film. Och varför tror Thomas att Gillian Anderson från X-Files är med ?

Avslutningsvis redovisar Thomas sitt filmuppdrag som var denna gång : I ORIGINS (2014). Blir det att ta fram motorsågen igen eller skall filmen stå pall mot herr Hellbergs kritiska filmögon? 

Det blir en omtumlande resa i kvällens avsnitt så det är bara att kliva på TT Filmpodcast-tåget för nu åker vi!

Välkomna.

 

Share | Download(Loading)