149. The Upside Of A Beautiful Perfection

June 5th, 2019

I det osunda avsnitt 149 har vi kollat in den pinfärska skräckthrillern THE PERFECTION där två unga kvinnor som är otroligt kompetenta på att spela cello har en osund intressekonflikt. Det blir både härligt och jätteäckligt på en och samma gång.

Vi fortsätter på det osunda temat i dramat BEAUTIFUL BOY där Steve Carell har det svinjobbigt med att försöka få ur sin son ur sitt knarkmissbruk. Här går tankarna helt olika om den filmen. Det blir en djup och allvarlig diskussion om ett mörkt ämne som kanske ligger för nära verkligheten.

I filmen UPSIDE, som är en amerikansk remake av den franska filmen EN OVÄNTAD VÄNSKAP, hittar vi Bryan Cranston och Kevin Hart. Även här blir det en vild diskussion om man har blandad in för mycket humor i ett drama som gör att filmen ej går att ta på allvar.

Och Thomas fick en svartvit film från 1962 av Orson Wells som filmuppdrag. EN filmatisering av Franz Kafkas : Processen (THE TRIAL) med Anthony Perkins. Var detta bara elakt av Tomas eller var det en film att lägga till i kategorin : Filmer som man måste se innan man dör?

Och tro det eller ej så är det jättepopulära segmentet "Tomas Törnros Läxar Upp Sina Barn I Modern Filmkonst", tillbaka. Den här gången har Tomas tvingat sina barn att se GRAVITY med Sandra Bullock. Är barnen mottagliga för lite rymdångest tro?

Så ett varmt välkomna in till ett ovanligt osunt avsnitt med TT Filmpodcast. Häng med!

Share | Download(Loading)

Play this podcast on Podbean App