150. Escape and Destroy the Room in a hot summer night…

June 30th, 2019

 • När sommaren är som varmast så gör vi en storstilad comeback och levererar avsnitt 150 som en bomb.

  Tomas Törnros återupptar uppläxningen av sina barn i modern filmkonst och tvingar dem att kolla på karlar i trikåer (MEN IN TIGHTS.)

  Vi tar oss en återtitt på den Blu-ray aktuella godingen THE FAVOURITE och bestämmer om den håller för fler tittningar. Vi gillar ju verkligen Emma Stone, Olivia Colman och Rachel Weisz.

  Vi beger oss in i ett sånt där ESCAPE ROOM där insatsen är 10.000 dollar men de som är med och tävlar har satt ovetandes sina liv i pant. Vi väsnas högt och lågt att filmen påminner om THE CUBE och SAW-filmerna men det skall visa sig att vi kommer fram till något helt annat.

  Vi följer Nicole Kidman som en otroligt sunkig och problematisk polis där utreder ett brutalt mord som tar henne tillbaka till det förflutna i den nattsvarta crime/dramat DESTROYER. 

  Tomas fick som sitt filmuppdrag att se HELL OR HIGH WATER av Thomas. Och här blir det liv i luckan må ni tro. Att en film kan röra upp så mycket känslor trodde man ju aldrig.

  Dessutom så redorvisar Marvelhataren Thomas sin syn på CAPTAIN MARVEL med Brie Larson.

  Vi levererar nu fullspäckat program om film mitt i sommaren. Går jättebra att lyssna på i hängmattan, på stranden , i bilen, på verandan eller varstans ni befinner er.

  Häng med oss nu !!!

Share | Download(Loading)

Play this podcast on Podbean App