167. God Jul - Fattar du vad du har gjort? Du kan åka in på anstalt för det här!

December 11th, 2019

Inför den stundande julhögtiden så bjuder vi på ett stämningsfullt och glöggdoftande Julavsnitt. Vi måste förstås prata jultraditioner se till att den rätta och mysiga känslan infinner sig.

Thomas jublar över att den 14:e säsongen av skräckserien SUPERNATURAL nu är ute på DVD. Så ett stopp hos Dean och Sam Winchester är ett måste, speciellt nu när serien har nått hela 300 avsnitt.

Kan man snygga till 100år gammal film om första världskriget och se till att den blir i färg och rör sig i rätt hastighet? Peter Jackson har jobbat med sin dokumentär : THEY SHALL NOT GROW OLD och vi har tittat på den för att se ifall han har lyckats med detta.

Martin Scorsese har samlat sina gamla kompisar Robert De Niro, Al Pacino och Joe Pesci för att göra dem yngre i Netflix-filmen THE IRISHMAN. Gangesterdramat om Jimmy Hoffas försvinnande klockar in på hela 3,5 timma och frågan är om vi blev lika hänförda som alla andra filmkritiker? 

Guillermo Del Toro har producerat mysskräckisen SCARY STORIES TO TELL IN THE DARK och vi är lite perplexa över vem den filmen är gjord för. Vi kan inte riktigt förstå hur man tänkt här.

Thomas duckar sitt filmuppdrag från förra avsnittet och istället har vi kollat in ytterligare en film med den nyfunna favoriten Hanna Oldenburg. Vi såg henne nyligen i filmen MARELD och nu backar vi några år och kollar in filmen WE ARE MONSTERS/ANIMALISTIC från 2015 där Hanna spelar huvudrollen. Vi blev varnade att filmen är grotesk, vulgär och smal i sitt slag så naturligtvis blev vi nyfikna och nu har vi sett den. 

Med detta vill vi tacka alla våra lyssnare att ni hänger med oss och önska er en riktigt God Jul. Välkomna till Julmyset...

mvh
Thomas & Tomas  

Share | Download(Loading)

Play this podcast on Podbean App