174. The Uncut Joker Gems in The Bloodline Redemption.

February 19th, 2020

I det svåra avsnittet 174 spårar det totalt ur när Thomas tvingar att Tomas titta på sin hatskådespelare Adam Sandler i den nya Netflix-filmen UNCUT GEMS. Adam Sandler har ju ändå blivit hyllad för sin roll som stressad juvelerare i New York som är skyldig alla möjliga gangsters pengar. Kan detta vara filmen som får Tomas att tänka om.

Vi tar oss en andra titt på JOKER med Joaquin Phoenix nu när den är släppt på Blu-ray och DVD. Vi såg den på bio och frågan är om den höll för en andra sittning eller om den tappade stjärnglansen?

Stifler från American Pie som seriemördare? Njae, men skådisen Sean William Scott gör allt för att skaka av sig den övertaggade karaktären. I BLOODLINE spelar han en kurator som får redan på att eleverna som han pratar med har missförhållanden hemma och väljer att ta saken i egna händer på ett synnerligen brutalt sätt.

Dessutom introducerar vi vår nya programpunkt "ÅTERTITTEN" där vi ser om filmer från förr för att se ifall de fortfarande håller nu när vi ser dem med äldre ögon. Först ut är den film som legat överst på IMDB längst : THE SHAWSHANK REDEMPTION eller NYCKELN TILL FRIHET som den heter på svenska. Tim Robbins och Morgan Freeman frontar Frank Darabonts filmatisering av Stephen Kings kortnovell. Filmen floppade på bio men har numera fått kultstatus.

Så det finns all anledning att hänge med oss i dryga timmen när vi sparkar igång avsnitt 174. Väl mött.

Share | Download(Loading)

Play this podcast on Podbean App