195. I’m Thinking Of Ending The New Mutants

September 16th, 2020

Sedan 2017 har Marvels mörka X-men-spin-off THE NEW MUTANTS varit på tapeten. Den har blivit framflyttat gång på gång. Men nu är den äntligen släppt på bio. Så det var självklart att TT Filmpodcast ger sig iväg till biomörkret för att se vad det är vi har väntat på så länge. Är det ett sopnedkast till film eller var den väl värd sin väntan?

Vi har i avsnitt 195 sett den märkligaste och mest svårpratade film sedan vi startade vår podcast. Vi har sett det Netflix-aktuella dramat I'M THINKING OF ENDING THINGS av Charlie Kaufman. Vi bjuds på en riktigt annorlunda bilresa, ett märkligt möte hemma hos svärföräldrarna och vad den gamle vaktmästaren med saken att göra? Många frågor dyker upp när vi tar tag i denna udda film som nu går att se på Netflix.

Vi har även sett den Dvd/Blu-ray aktuella THE TRUE STORY OF THE KELLY GANG. Vi återvänder åter till Australien i slutet av 1800-talet där ett stråtrövargäng härjar. De plundrar och mördar och visar ingen nåd. Men varje brutal gängledare börjar någonstans och i Ned Kellys fall så är det en trestegsraket. Ni kommer förstå när vi fördjupar oss i ärendet.

Och Thomas fick i uppdrag att se Jonas Gardells : EN KOMIKERS UPPVÄXT. Tomas såg ju denna på bio förra året blev ju helt till sig. Så nu har turen kommit till poddens andra hälft att se den. Frågan är om Thomas blir lika upphetsad? 

Så häng med oss i kvällens avsnitt som tar med oss bland riktigt djupa diskussioner. Filmpaletten är riktigt bred och ni är hjärtligt välkomna. 

Share | Download(Loading)

Play this podcast on Podbean App