205. The History Of Monty Python - Parrot Sketch Included!

February 3rd, 2021

Häng med i ett hett efterlängtat avsnitt, önskat av en av våra lyssnare. Ämnet är MONTY PYTHON

I kvällens avsnitt gör vi en bakgrundskontroll på humorgruppen "Pythons" och dess medlemmar Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones och Michael Palin. Vi gör ett nedslag i deras humorserie "Monty Python's Flying Circus som varade i 4 säsonger mellan 1969 och 1974. Medlemmarna framförde en humor som var både provocerande, absurd och full med nonsens. Vi plockar ur våra favoritsketcher ur denna humorskatt.

Naturligtvis går vi igenom deras filmografi : And Now For Something Completely Different, Monty Python And The Holy Grail, Life Of Brian, Monty Python Live At Hollywood Bowl och The Meaning Of Life. Vi lyfter fram de klassika scenerna med kokosnötterna, svarta riddare, heliga handgranater, dödens bro, Biggus Dickus, kvinnor med lösskägg, den tjocka gubben som bara skall äta den sista mintkakan, mfl.

Så om ni vill veta mer om Monty Python eller bara återuppleva deras galna upptåg så häng med oss i ett extra välfylld avsnitt där all fokus ligger på bisarr och knäpp humor. Och ja, sketchen med den döda papegojan är med i avsnittet.

Välkomna till Monty Pythons galna värld. "Nudge Nudge, You know what I mean. Say No More. Wink Wink"

Share | Download(Loading)
Podbean App

Play this podcast on Podbean App