207. News Of The Lovecraft Country World

March 3rd, 2021

Det råder stor meningsskiljaktighet i avsnitt 207. När vi tar oss an Tom Hanks sprillans nya film NEWS OF THE WORLD så stutsar våra recensioner likt en rikochett från en pistolkula. Att följa med Tom Hanks och Paul Greengrass till The Old West skapade osämja i poddstudion. Man kan ju tycka att Hanks solida nyhetsuppläsare skall göra en home run. Men här råder det delade meningar.

Vi har kastat oss över den Dvd/Blu-ray aktuella tv-serien LOVECRAFT COUNTRY som tar oss tillbaka till ett dramatiskt 50-tal i den amerikanska södern. Det ena avsnittet är inte det andra likt. Här bjuds det på sci-fi, drama och skräck i ett riktigt hopkok. Frågan är om den spretiga röran levererar eller om den ger en besk smak?

Thomas har spanat in actionthrillern BECKY. Titeln syftar på den unga flickan som med stor portion hämnd går loss på fyra tungt kriminella brottsligar som korsar hennes familjs väg. Tänk er Rambos dotter som är ENSAM HEMMA, med extra allt. 

Thomas utmaning denna gång var att se den svenska sci-fi filmen ANIARA som bygger på ett epos av Harry Martinsson. Ett rymdskepp som skall frakta människor från Jorden till Mars men hamnar ur kurs efter att blivit av med allt bränsle. Livet på rymdskeppet är inte lätt när det bara irrar runt i rymden. 

Allt detta plus lite till får ni i avsnitt 207 av TT Filmpodcast.

P.S. Vi tävlar dessutom ut LOVECRAFT COUNTRY på Blu-ray i avsnittet. Så in och lyssna på avsnittet för tävlingsvillkor. Det vill ni inte missa.

D.S. 

Share | Download(Loading)
Podbean App

Play this podcast on Podbean App