219. A Quiet French Exit Place Part II

July 10th, 2021

Ja vi vet, det är mitt i sommaren och då får avsnittet dyka upp lite när de passar.  I det sommarstinna avsnitt 219 hittar ni detta godis:

Vi har åter varit på bio och tittat på uppföljaren A QUIET PLACE PART 2. Ni vet, den där när Emily Blunt och hennes familj inte får säga ett knyst för annars kommer äckliga monster och äter upp dem. Detta universum byggs ut i 2:an och Cillian Murphy är en nykomling i denna franchise.  Men vad tyckte vi om denna sommarnattsskräckfilm då? Ja, det blir vi två om i podden.

Vi har också kikat på Michelle Pfeiffers förehavanden i DVD och streaming aktuella FRENCH EXIT. Hennes prestation som den cyniska änkan som tar med sin vuxna son för att flytta till Paris har blivit hyllad av kritikerkåren. Frågan är vad TT Filmpodcast tycker om denna udda komedi?

Tomas har tagit på sina mest barnsliga glasögon och tittat på bioaktuella CRODDARNA 2. Den famijefilm om grottmännisko ligger högt på biotopplistorna runt om i landet och han har kikat på varför det är sådant ståhej kring denna film.

Vi har dessutom vår programpunkt "ÅTERTITTEN" där vi har återbesökt Renny Harlins THE LONG KISS GODNIGHT från 1996 med Gena Davis och Samuel L. Jacksson i huvudrollerna. En actionrökare som blev oväntat populär på den tiden då det begav sig.

Så häll upp någon gott, stoppa lurarna i öronen, och häng med oss på dryga timmens filmsnack i sommarnatten. 

Share | Download(Loading)
Podbean App

Play this podcast on Podbean App