226. No Time To Die The Old Ways

October 7th, 2021

Längtan har varit lång och svår. Vi ville ju bara ha lite spänning i vårt liv. Och NU, äntligen efter många förseningar har äntligen James Bond-filmen NO TIME TO DIE haft premiär. Thomas bokade biljetter så fort det bara gick och tog med sig sin sambo och sin lillson på premiärhelgen. Så i avsnitt 226 presenterar Thomas sin syn på den 25:e James Bond-filmen och likväl Daniel Craigs sista film som agent 007. 

Tomas har spanat in på Amazon Prime och Guantanamo-dramat THE MAURITANIAN med stora namn som Jodie Foster och Bennedict Cumberbatch. En sann historia om Slahi' som är fängslad på Guantanamo utan att ha blivit dömd. 

Thomas har äntligen fått ändan ur vagnen och sett exorcist-rafflet THE OLD WAYS på Neflix, där den unga kvinnan Christina blir tillfångatagen i Veracruz och henne kidnappare påstår att hon har en demon i sig som måste drivas ut.

Och filmuppdraget åt Thomas denna gång var Venedig-thrillern THE TOURIST från 2010 med Angelina Jolie och Johnny Depp. Två av Thomas icke favoritskådisar i samma film. Kan det bli annat än bottenbetyg?

Så följ med oss på en ovanligt positiv och sprallig timme med TT FILMPODCAST.

Share | Download(Loading)
Podbean App

Play this podcast on Podbean App