237. The Uncharted Chainsaw Resurrection Of The Nile Inferno

February 23rd, 2022

Ojojoj. I avsnitt 237 slår vi nästan knut på oss själva och bjuder på hela 5 filmrecensioner.

Tomas har varit på bio och sett Tom Holland spela Nathan Drake i filmadaptionen av tv-spelet UNCHARTED. Det bjuds tydligen på härliga äventyr på exotiska platser och fullt med skattjakter. Frågan är hur väl spelet har lyfts över till den vita duken?

Och båda herrarna T & T har tillsammans sett på bio, Kenneth Branaghs andra Agatha Christie-adaption, THE DEATH ON THE NILE med en fullsmetad kändistät ensemble, och Gal Gadot förstås. Hercule Poirot har får ett nytt mordmysterium att lösa på en båt längs floden Nilen i Egypten.

Dessutom blir det en ordentligt fight i poddstudion nu när MATRIX RESURRECTION med Keanu Reeves skall avhandlas. Behövs det verkligen en fjärde film i denna ojämna franchise?

I vårt goa segment " ÅTERTITTEN" tar vi oss upp i en jättehög skyskrapa och bevittnar när katastrofen är ett faktum när det börjar brinna ordentligt på grund av dåliga elkablar. Dessutom fightas Steve McQueen och Paul Newman om vem som har flest repliker. Allt detta i SKYSKRAPAN BRINNER (THE TOWERING INFERNO" från 1974.

Thomas har bevittnat LEATHERFACE återkomst i den sprillans nya Netflixfilmen : TEXAS CHAINSAW MASSACRE. Frågan som återstår. Behövs det verkligen en till uppföljare?

Vi tipsar också om tv-serien PAM & TOMMYDisney +. Ni vet den där hemmavideon med vuxeninslag som hamnar på avvägar och sprids i en rask takt. Så Pamela Anderson och Tommy Lee får det riktigt hett om öronen.

Så välkomna till ett extra långa och välfyllda avsnittet 237. Nu kör vi!!!

Share | Download(Loading)
Podbean App

Play this podcast on Podbean App